Warehousing

Warehousing

 

Professionele en betrouwbare (pallet) opslag nodig?

Bij Chain Logistics slaan we uw goederen professioneel en vakkundig op. Tijdelijk of structureel, bij ons zijn ze áltijd in goede handen. Bovendien bent u voordelig uit, want u betaalt bij ons enkel voor de daadwerkelijk gebruikte ruimte in ons warehouse. Zo hoeft u dus zelf niet te investeren in personeel en ruimte, waardoor uw logistieke kosten dalen!

Indien gewenst, kan de registratie van uw product in ons logistieke pakket Navision opgenomen worden, en kunnen wij daarnaast ook uw periodieke telling verzorgen. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.

Wij verzekeren u dat uw goederen bij ons meer dan veilig zijn. Ons ruime magazijn is namelijk voorzien van een alarmsysteem klasse 3 én van 24-uurs camerabewaking. Hiermee hebben we te allen tijde inzichtelijk wat er gaande is in het warehouse.

 

(Zakelijke) opslag op maat met onze warehousing

Onze warehousing wordt als maatwerkproduct voor u samengesteld. De tarieven zijn afhankelijk van het type opslaglocatie, de benodigde hoeveelheid opslaglocaties en diverse andere factoren. Zoals gezegd betaalt u enkel voor de daadwerkelijk gebruikte ruimte in ons warehouse, zo betaalt u dus nooit teveel!

Wij werken met geautomatiseerde systemen die nauwkeurig uw voorraad bijhouden. U kunt erop rekenen dat alles wat eraf gaat of erbij komt, wordt geregistreerd, en dat uw voorraad te allen tijde up to date is. Met een druk op de knop weten we de status van dat moment.

Chain Logistics is de ideale partner voor zakelijke opslag. En zoekt u een partij voor het legen van zeecontainers, het opslaan van willekeurige producten óf het ompakken van producten? Ook deze taken nemen wij u graag uit handen met passende maatwerkoplossingen!

Chain Logistics B.V.
Jagersveld 10
5405 BW  Uden

T | 0413 – 33 02 88
E | sales@chain-logistics.nl

Transparant

Met wekelijkse inventarisatie direct inzicht in uw voorraad.

Flexibel

Specifieke oplossingen, waar en wanneer u het wilt.

Uw wens centraal

Meedenken over uw specifieke wensen met creatieve oplossingen.

Uw opslag voordelig versturen?

Pallet Distributie

Extra services

Bent u opzoek naar aanvullende logistieke diensten?

Pallet Express

Mini- Euro of Blokpallets snel en voordelig bezorgd.

Direct Express

Voor al uw spoedzendingen een passende oplossing.

Postbezorging

Uw brievenpost zorgeloos en aangetekend bezorgd.

Economy Express

Pakketten tot 31,5kg voordelig geleverd.

Document bemiddeling

Voor in- en export kunnen wij u voorzien in alle documentatie .

Assemblage & Montage

Van eenvoudige tot aan complexe werkzaamheden, 1 partner.