Klanttevredenheidsonderzoek 2015

Het rapport

In oktober hebben wij met diverse klanten contact opgenomen en hen verzocht om ons te beoordelen middels het klanten- tevredenheidsonderzoek. Voorafgaand aan het onderzoek hebben wij ons als doel gesteld gemiddeld een 8,0 te willen scoren op onze diensten, als algemene beoordeling en op de gevraagde stellingen. Zo streven wij ten alle tijden voor optimaal gemak en maximale kwaliteit van onze diensten. Zonder deze waardevolle informatie is het enkel gissen naar wat u, de klant, als prettig ervaart. U kunt het gehele rapport aan de rechterzijde downloaden.

Wij willen alle betrokkenen die de enquête hebben ingevuld hartelijk bedanken. Dankzij uw waardevolle input kunnen wij sneller optimaliseren en verbeteringen doorvoeren! Zoals beloofd hebben wij onder degene die de enquête hebben ingevuld een taart verloot. De winnaar is Richard van Duivendijk van De Kikvorsch B.V.

Bedankt!

 

Rob Jansen

Handtekening Rob Jansen

Algemene tevredenheid

Winnaar: De Kikvorsch B.V.

Alle cijfers uit de enquête worden als gemiddelden getoond. Indien u vragen heeft over verdere verwerking van het onderzoek, kunt u altijd contact opnemen met tim.jansen@chain-logistics.nl

Direct Express

Next Day Express

Economy Express

Pallet Express

Warehousing

Assemblage