Laden Evenementen

« Alle Evenementen

De 7 bouwstenen voor een snelgroeiend bedrijf

september 25 @ 18:30 - 21:00

Gratis

Veel ondernemers hebben de ambitie om te groeien met hun bedrijf. In de praktijk lukt dit slechts 22% van alle bedrijven ook daadwerkelijk in de praktijk te brengen. Daar gaat het deze avond over. Groei-expert Bastiaan van den Noort neemt je mee in wat jij kunt doen om de groei van je bedrijf in de praktijk ook daadwerkelijk te realiseren. Want groeien is een vak en een vak dat kan je leren!

Elk bedrijf is inhoudelijk uniek, maar de bouwstenen waarmee die groei bereikt wordt niet. Net zoals dat alle bedrijven in een dezelfde groeifase tegen meer of minder dezelfde uitdagingen aanlopen. En dan kan het enorm helpen om een systeem te gebruiken dat in de praktijk bewezen is. En die zijn er genoeg. Rockefeller habits/Scaling up is een belangrijk voorbeeld, net als Scrum en Agile bewezen zijn in het organiseren van projecten.

In deze presentatie krijg je een systeem dat je kunt toepassen om de groei in jouw bedrijf verder vorm te geven.

De presentatie wordt gegeven door Bastiaan van den Noort, Directeur bij Impact Masters en groei-expert. Hij heeft gedoceerd aan de Universiteit van Amsterdam en Nyenrode en maakt deel uit van de Raad van Advies van Chain Logistics. Impact Masters helpt ondernemers en hun teams het bedrijf door te laten groeien naar het volgende niveau. Hierover geven ze masterclasses, groeiprogramma’s en business coaching. Omdat een betere wereld, ondernemers nodig heeft die Impact maken!

RSVP

40 van 40 beschikbaar Gratis ticket Per bedrijf kunt u maximaal twee tickets afnemen. Indien u met meer personen wilt aanmelden kunt u telefonisch contact opnemen.
Verzend bevestiging gratis aanmelding naar:

Gegevens

Datum:
september 25
Tijd:
18:30 - 21:00
Kosten:
Gratis
Evenement Tags:
, , , , , , ,
Website:
http://impactmasters.com/

Organisator

Rob Jansen
Telefoon:
06-20443602
E-mail:
rob.jansen@chain-logistics.nl
Website:
www.chain-logistics.nl

Locatie

Chain Logistics B.V.
Jagersveld 10
Uden, Noord-Brabant 5405 BW Nederland
Telefoon:
0413-330288
Website:
www.chain-logistics.nl